Huis verkopen zonder makelaar

Één vaste prijs
Binnen één dag geregeld
Door heel Nederland

Overweeg je om je huis te verkopen, maar ben je terughoudend vanwege de kosten en het gedoe met een (traditionele) makelaar? Twijfel je of je huis verkopen zonder makelaar mogelijk is? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij Rivolta Vastgoed bieden we een kosteneffectieve oplossing aan om zelf je huis ‘zonder makelaar’ te verkopen.

We leggen eerst graag uit hoe en waarom jij je huis zonder makelaar kan verkopen. In de praktijk betekent dit namelijk niet dat je alles in het verkoopproces zelf hoeft te doen. Daarna bespreken we wat we voor jou kunnen betekenen in het verkoopproces.

1. Waarom jouw huis zonder makelaar verkopen?
1.1 Kostenbesparing
1.2 Overbodige werkzaamheden van een makelaar
1.3 Overige voordelen van zelf jouw huis verkopen
1.4 Huis verkopen aan bekende
1.5 Risico’s indien je jouw huis verkoopt zonder makelaar

2. Hoe kun jij zelf jouw huis verkopen zonder makelaar?
2.1 Het stappenplan
2.2 Stap 1 - Huis verkoopklaar maken

2.3 Stap 2 - Een advertentie maken voor het huis
2.4 Stap 3 - Bezichtigingen
2.5 Stap 4 - Biedingen ontvangen
2.6 Stap 5 - Tekenen koopovereenkomst
2.7 Stap 6 - Eindinspectie en juridische overdracht

3. Wat kunnen we voor jou betekenen in dit verkoopproces?

1. Huis Verkopen Zonder Makelaar: waarom jouw huis verkopen zonder makelaar

We leven in een tijd waarin mensen steeds zelfstandiger worden. Door onder andere de toenemende technologische ontwikkelingen kunnen particulieren zelf eenvoudig hun huis verkopen. We beschrijven hieronder de belangrijkste redenen om zelf je huis te verkopen.

1.1 Kostenbesparing

De eerste reden is simpel: door je huis zelf te verkopen zonder makelaar, kun je duizenden euro's besparen op makelaarskosten. Een gemiddelde makelaar in Nederland hanteert een vrij hoge courtage. Meestal ligt dit percentage tussen de 0,75% en 1,5%. De gemiddelde huizenprijs (2023) ligt rond de 422.000 euro, zoals blijkt uit cijfers van het CBS. Dit is gemiddeld dus tussen de 3.165 en 6.330 euro aan courtage voor de makelaar. Daarnaast brengt de gemiddelde makelaar naast de courtage andere onkosten in rekening. Zoals bijvoorbeeld voor het maken van foto’s (en/of video’s).

1.2 Overbodige werkzaamheden van een makelaar

De tweede reden is dat de meeste werkzaamheden van een makelaar overbodig zijn geworden. Hieronder geven we daar een aantal argumenten voor:

Het samenbrengen van vraag en aanbod.
Het samenbrengen van vraag en aanbod gebeurt vrijwel niet (meer) door een makelaar. Online woningplatformen zorgen voor de promotie van het huis en dus ook voor het feitelijk samenbrengen van vraag en aanbod. Met name de laatste jaren heeft de verhitte huizenmarkt ervoor gezorgd dat de vraag veel hoger is dan het aanbod. Als de huizenmarkt ooit afkoelt dan zal hoogstwaarschijnlijk een woningplatform als Funda of Pararius nog steeds voor het grootste gedeelte dienen als een platform ter promotie van huizen; het door makelaars actief zoeken van kopers voor een huis is verleden tijd.

De promotie van je huis.

Vóór het internettijdperk moest je naar een fysiek makelaarskantoor om te kijken welke huizen te koop stonden. Je was als verkoper veel meer afhankelijk van een makelaar. Tegenwoordig kun je zelf je huis te koop aanbieden op verschillende online platformen (zoals bijvoorbeeld Huislijn of zelfs Marktplaats). De grootste woningplatforms van Nederland (Funda en Pararius) zijn niet toegankelijk voor particulieren. Indien je wilt dat jouw huis meer aandacht krijgt, dan kunnen wij jouw huis op deze platforms plaatsen.

Makelaars hebben weinig tot geen juridische en fiscale kennis.

Juridische en fiscale kennis zijn van cruciaal belang bij de verkoop van je huis. Gedegen juridische kennis zorgt er namelijk voor dat de koopovereenkomst correct en volledig is, waardoor misverstanden en geschillen voorkomen worden.

Veelvoorkomende juridische problemen bij de verkoop van een huis ontstaan vooral door slecht opgestelde koopovereenkomsten, verborgen gebreken of incorrecte afmetingen van de woning en/of de oppervlakte van de grond waar het huis zich op bevindt. Door het bewust verzwijgen van verborgen gebreken, loop je het risico dat een koper je aansprakelijkheid stelt voor de schade welke het gevolg is van de verborgen gebreken die na de verkoop aan het licht komen. In paragraaf 1.4 leggen we uitgebreider uit wat de risico’s zijn van het verkopen van een huis zonder makelaar.

Tevens spelen juridische en fiscale aspecten vaak op een persoonlijk niveau een rol bij de verkoop van een huis.
Het overdragen van een huis is voor velen een belangrijke en vooral ook spannende gebeurtenis. Veelal worden naast het overdragen van het huis ook andere persoonlijk (juridische) zaken geregeld, zoals het opstellen van huwelijkse of partnerschapsvoorwaarden, een uiterste wilsbeschikking (ook wel bekend als een ‘testament’) of een schenkingsovereenkomst. In veel gevallen is het beter als deze zaken meteen opgepakt worden tijdens het verkoopproces van het huis.

De verkoop van een huis heeft ook fiscale consequenties, zoals de heffing van overdrachtsbelasting en eventuele belasting op de verkoopwinst (vermogenswinstbelasting). Fiscale kennis helpt je om deze implicaties te begrijpen en te beheren. Er zijn diverse fiscale voordelen en regelingen die je kunt benutten bij de verkoop van je woning, zoals de vrijstelling bij verkoop van de eigen woning onder de hoofdverblijfregeling.

Het begrijpen van de fiscale aspecten helpt je bij het plannen van je financiën na de verkoop. Dit omvat onder andere het investeren van de verkoopopbrengst in een nieuwe woning. Deze informatie krijg je niet snel via een makelaar te horen. Kortom fiscale en juridische expertise zorgt ervoor dat je optimaal profiteert van deze voordelen.

Makelaars mogen beperkt onderhandelen

De overgrote meerderheid van makelaars(kantoren) zijn aangesloten bij zogenaamde ‘brancheverenigingen’. Dit zijn verenigingen die makelaars en vastgoedprofessionals vertegenwoordigen. Deze brancheverenigingen behartigen de belangen van makelaars richting de overheid en andere instanties. Iedere branchevereniging heeft een soort gedragscode. Één van de belangrijkste gedragsregels betreft het verbod op het uitspelen van bieders. Met andere woorden: een makelaar mag bieders niet tegen elkaar uitspelen. Een makelaar mag enkel aangeven dat er een beter bod is; niet dat het bod hoger is of iets dergelijks.

Deze gedragsregel is in feite alleen een gedragsregel van de branchevereniging. Dit is wettelijke gezien niet illegaal volgens de Nederlandse wetgeving. Deze beperking zorgt ervoor dat van feitelijk ‘onderhandelen’ weinig terecht komt.

1.3 Overige voordelen van zelf jouw huis verkopen

De derde reden: veel verkopers ervaren hoe eenvoudig het is om hun eigen huis zonder makelaar te verkopen en velen vinden het proces leuk.

Als verkoper behoud je de volledige controle over het verkoopproces. Je bepaalt zelf de verkoopprijs, je kunt direct contact hebben met potentiële kopers en je hebt de vrijheid om je eigen strategie te volgen. Daarnaast kun je zelf de bezichtigingen verzorgen, wat je de mogelijkheid geeft om de unieke kenmerken van je huis beter te presenteren.

Zonder tussenkomst van een makelaar ben je flexibeler in het plannen van bezichtigingen, onderhandelingen en het afhandelen van administratieve zaken, omdat je niet aan kantoortijden gebonden bent.

Als laatste kennen verkopers hun eigen huis het beste. Ze hebben het huis ingericht, ze kennen elke plek in hun huis en ze kennen hun buurt het beste. Als de verkoper gepassioneerd het huis laat zien aan potentiële kopers dan reflecteert dat terug op de potentiële koper.

1.4 Huis verkopen aan bekende

In het verlengde van zelf je huis verkopen zonder makelaar, ligt het verkopen van je huis aan een bekende.Jouw huis aan een bekende verkopen kan ook heel goed zonder makelaar. Het stappenplan dat in paragraaf 2 wordt besproken, is vrijwel hetzelfde bij het verkopen van een huis aan een bekende. Het enige verschil is dat je geen advertentie hoeft te plaatsen, maar direct kan overgaan tot de onderhandelingen en het (laten) opmaken van de koopovereenkomst. In de volgende paragraaf leggen we uit, waar je op moet letten en wat de risico’s zijn.

1.5 Risico’s huis verkopen zonder makelaar

Het verkopen van een huis zonder makelaar is niet geheel zonder risico’s. In de vorige paragraaf bespraken we al wat risico’s. In deze paragraaf leggen we concreet uit wat de risico’s kunnen zijn.

Foutieve waardebepaling van het huis

Een officiële taxatie, oftewel een NWWI-taxatie is niet verplicht voor de verkoop van een huis. De waarde van een huis wordt tegenwoordig voor een groot gedeelte bepaald door de subjectieve waarde: wat geeft een koper ervoor. Daarnaast wordt de waarde voornamelijk bepaald door:
- het bouwjaar;
- de ligging van de woning (welke plaats en in welke buurt);
- grootte van de woning en de grond waarop de woning staat;
- afwerkingsniveau van de woning;
- voorzieningen in de buurt.

Een correcte waardebepaling zorgt ervoor dat je een goede inschatting kan maken voor welke vraagprijs je een huis op de markt wilt brengen. Je wilt immers niet als verkoper dat je huis te hoog gewaardeerd is, zodat je weinig tot geen biedingen ontvangt, want eventuele kopers kunnen afgeschrikt worden door de hoge vraagprijs. Het uitgangspunt is meestal bij huizen: hoe langer een huis te koop staat, hoe lager het uiteindelijke bod uiteindelijk zal zijn. Het is dus belangrijk om jouw huis voor de juiste vraagprijs op de markt te brengen, maar feit blijft dat niemand (ook geen makelaar) weet voor hoeveel je huis uiteindelijk precies verkocht gaat worden.

Fiscaal gezien speelt de waardebepaling ook een rol.
De uiteindelijke koopsom wordt als uitgangspunt gebruikt voor de overdrachtsbelasting. Met andere woorden: de overdrachtsbelasting wordt geheven over de ‘waarde in het economisch’ verkeer. Als de koopsom uiteindelijk (veel) lager is dan de WOZ-waarde dan kan, onder bepaalde omstandigheden, sprake zijn van een schenking. Dit hangt af of de zogenaamde ‘schenking’ boven het vrijstellingsbedrag uitkomt. Verkopers dan wel kopers kunnen ineens geconfronteerd worden met schenkbelasting. Deze kan behoorlijk oplopen. Zie hier de desbetreffende tarieven van de schenkbelasting.

Incorrect opmeten woning

De meeste huizen worden opgemeten volgens de zogenaamde ‘NEN2580’. Op Funda dienen alle huizen volgens deze norm opgemeten te worden.
Het komt geregeld voor dat een huis (dan wel de omliggende grond) incorrect wordt opgemeten.

Het vermelden van een incorrecte oppervlakte kan een schadeclaim teweegbrengen voor de verkoper. Toch blijkt uit het verleden dat, indien er wel sprake is van aansprakelijkheid, de makelaar in beginsel verantwoordelijk wordt gehouden voor de incorrecte opmeting. De makelaar dient dus in de meeste gevallen de schade te betalen.

Ondanks het feit dat makelaars voornamelijk aansprakelijk worden gehouden voor deze fout, zorgt het correct opmeten van het huis ervoor dat veel leed voorkomen kan worden.
Naast het opmeten, zal normaliter ook een zogenaamde ‘onder- en bovenmaat-clausule’ worden opgenomen in de koopovereenkomst. Kort gezegd zorgt deze clausule ervoor dat binnen een bepaalde marge (bijvoorbeeld tot max. 10 vierkante meter) een koper, juridisch gezien, niet kan aankloppen bij de verkoper omdat het aantal vierkante meters niet juist is.

Het opstellen van de koopovereenkomst

Het opstellen van een koopovereenkomst wordt vaak gezien als het meest complexe onderdeel van het verkoopproces. Dit is ook terecht. Het opstellen van een koopovereenkomst vereist nu eenmaal juridische kennis. Bij het zelfstandig opstellen van een koopovereenkomst kunnen zaken vergeten worden. Zoals de juiste (kadastrale) aanduidingen van het perceel waarop het huis staat. Bepaalde voorwaarden worden niet of niet volledig opgenomen, zoals bij het voorbehoud financiering, of een artikel over onder- en bovenmaat. Kortom het opstellen van een koopovereenkomst zou je het beste kunnen overlaten aan een jurist.

2. Hoe verkoop jij je huis zonder makelaar?

2.1 Stappenplan

Naast de vraag waarom je jouw huis zonder makelaar zou moeten verkopen, is de belangrijkste vraag: ‘Hoe kun je jouw huis verkopen zonder makelaar?’. Om deze vraag te beantwoorden, hebben wij het verkoopproces in de onderstaande stappen uiteengezet:

Stap 1 - Huis verkoopklaar maken

Stap 2 - Een advertentie maken voor het huis

Stap 3 - Bezichtigingen

Stap 4 - Biedingen ontvangen

Stap 5 - Tekenenen koopovereenkomst

Stap 6 - Eindinspectie en juridische overdracht

2.2 Stap 1 - Huis verkoopklaar maken

Het verkoopklaar maken van je huis is een belangrijke stap om een hoger bod te kunnen krijgen voor je huis.
Zorg ervoor dat het huis geen achterstallig onderhoud heeft. Renoveer het huis waar het nodig is. Met name het grotere onderhoud van het huis. Hierbij behoort ook de tuin. Zorg daarnaast ervoor dat het huis opgeruimd is.

2.3 Stap 2 - Een advertentie maken voor het huis

Om genoeg aandacht te genereren voor de verkoop is een goede advertentie noodzakelijk.Om een goede advertentie te schrijven zijn een aantal zaken van belang:

1. de vraagprijs die bij het huis past

Deze vraagprijs hoeft niet de maximale prijs te zijn die je verwacht te ontvangen bij de verkoop. Sterker nog, het is vaak strategischer om een vraagprijs te hanteren die onder het maximum ligt, waarvoor je het huis verwacht te verkopen. Zo kunnen bieders verleid worden om uiteindelijk elkaar te overbieden wat resulteert in een zo hoog mogelijke koopsom.

Wat is de juiste vraagprijs voor jouw huis? Dit prijs hangt natuurlijk af van de afwerking van jouw huis. Er staan diverse online tools die jou een schatting geven van de waarde van het huis. Één van die tools vind je hier (https://huispedia.nl/woningwaarde-berekenen).

2. Schrijven van de tekst voor de advertentie

Het schrijven van een goede advertentie wordt door velen als lastig ervaren. Dat is niet zonder reden. Hoe kun je namelijk je huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren in een advertentie?
Het belangrijkste is dat je je huis niet ‘beter’ laat overkomen dan dat het huis is. Vertel oprecht wat de goede punten zijn van het huis. Dit kan ook betrekking hebben op de ligging van het huis zelf of het feit dat het huis een tuin heeft op het zuidoosten. Dit kan in een korte tekst beschreven worden. Wil je de tekst niet (geheel) zelf schrijven. Gebruik AI, zoals ChatGPT. Deze tool kan in een oogopslag een goede verkooptekst voor je schrijven. Waar nodig kun je deze tekst zelf handmatig aanpassen.

3. (Professionele) foto’s en/of video’s

Zorg ervoor dat je professionele foto’s en/of video’s hebt van het huis. Bij het verkopen van jouw huis, spreken beelden meer tot hun verbeelding dan woorden. Hier staan een aantal tips uiteengezet om goede foto’s te maken.

2.4 Stap 3 - Bezichtigingen

Als de advertentie geplaatst is dan is het wachten totdat er potentiële kopers zich melden. De volgende stap is dan om bezichtigingen in te plannen. Afhankelijk van het platform waarop jouw advertentie staat, kun je afspraken inplannen voor de bezichtigingen. Wanneer een geïnteresseerde het huis bezichtigt, zorg er dan voor dat het huis opgeruimd is. Denk hierbij aan kleine details, zoals spullen die op de bank of op het aanrecht liggen. Zulke kleine details kunnen een slechte indruk achterlaten. De rondleiding zelf kun je voorbereiden door een aantal belangrijke punten op te schrijven over (bijvoorbeeld) de ligging van het huis; welke locaties in de buurt zijn, zoals supermarkten, scholen, winkelcentra of openbaar vervoer. Vermeld daarbij verborgen gebreken, indien van toepassing!

2.5 Stap 4 - Biedingen ontvangen

Afhankelijk welk platform je gebruikt om je huis te adverteren, zul je na de bezichtigingen vaak biedingen ontvangen. Wellicht is het handig om tijdens de bezichtigingen al te kijken of de geïnteresseerden al een bod willen uitbrengen. Mocht je veel biedingen hebben ontvangen dan is het handig om dit bij te houden in een (excel)-lijst. Mocht er een goed bod tussen zitten dan kun je onderhandelen of de voorwaarden. Wanneer wil de geïnteresseerde het huis daadwerkelijk betrekken? Is het nog onzeker of de geïnteresseerde een financiering kan krijgen om het huis te verkrijgen? Allerlei voorwaarden die je op kan nemen in de koopovereenkomst. Het is wettelijke verplicht om een schriftelijke koopovereenkomst aan te gaan indien er sprake is van consumenten (particuliere kopers). Het cruciale hierbij is dat goed vermeld wordt wat exact verkocht zal worden, voor welke koopsom en of daar nog (ontbindende) voorwaarden aan verbonden zijn. De koopovereenkomst hoeft niet ingewikkelder te zijn dan nodig is.

2.6 Stap 5 - Tekenenen koopovereenkomst

Indien er overeenstemming is bereikt over de koopovereenkomst dan kan de koopovereenkomst getekend worden tussen partijen. Het beste is om dit document online te laten tekenen door beide partijen (verkoper en koper).

2.7 Stap 6 - Eindinspectie en juridische overdracht

Na het ondertekenen van de koopovereenkomst is het gebruikelijk dat de koper een notaris uitkiest voor de juridische overdracht. Normaliter zal de notaris een afspraak inplannen. Het is gebruikelijk om voor die afspraak de eindinspectie in te plannen en de sleutel over te dragen. Bij de eindinspectie…..

3. Wat kunnen we voor jou betekenen in dit verkoopproces?

Geheel zelf je huis zonder makelaar verkopen, is voor velen te veel werk en/of te ingewikkeld. Om zo dicht mogelijk in de buurt te komen van het idee ‘zelf jouw huis verkopen zonder makelaar’ hebben wij een oplossing bedacht: verschillende pakketten aanbieden waar verschillende diensten bij behoren. Één van die pakketten is dan ook het ‘zelf jouw woning verkopen’-pakket. Hierbij hebben we rekening gehouden met het feit dat er veel verkopers zijn die veel zaken zelf willen regelen, maar daarbij graag de nodige ondersteuning willen ontvangen. Bij al onze pakketten kun je exact de hoeveelheid hulp kiezen die je nodig acht. Hoe meer hulp, des te hoger wordt de prijs van het pakket. Mocht je toch meer hulp nodig hebben dan kun je altijd contact opnemen met ons. Op de pagina huis verkopen zonder makelaar kun je in ieder geval meer informatie vinden.

Benieuwd naar wat Rivolta Vastgoed precies voor je kan doen tijdens het proces van het verkopen van je woning zonder makelaar? We hebben het hieronder puntsgewijs voor je uitgewerkt.

Juridische en fiscale expertise

We zijn juristen (en fiscalisten) en makelaars. Als juridische en fiscale experts op het gebied van vastgoed beschikken we over uitgebreide juridische kennis om ervoor te zorgen dat het verkoopproces soepel verloopt en dat al je (juridische) vragen worden beantwoord. Ook kunnen wij adviseren over andere rechtsgebieden. Bijvoorbeeld bij vragen over het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht.

Flexibel

De (traditionele) makelaarskantoren hebben over het algemeen beperkte flexibiliteit (alleen doordeweeks van 9 tot 5). 7 dagen per week geopend (ook in de avonduren)

Een huis verkopen doe je niet alleen doordeweeks van 9 tot 5. Sterker nog, de meeste mensen doen de bezichtigingen liever in het weekend dan op maandagochtend om 9 uur. We vinden het belangrijk om flexibel te blijven voor onze klanten. 

Professionele ondersteuning

Hoewel je ervoor kiest om zonder makelaar te verkopen, betekent dit niet dat je er alleen voor staat. Bij Rivolta Vastgoed bieden we professionele ondersteuning en begeleiding gedurende het hele verkoopproces.

Maatwerkoplossingen

We begrijpen dat elke verkoop uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Onze dienstverlening: huis verkopen zonder makelaar

In het kort verloopt onze dienstverlening op de volgende manier:

Kennismakingsgesprek

Het is voor ons van belang om meer te horen over jullie wensen en behoeftes. We leggen graag het verkoopproces uit en beantwoorden graag vragen. 

Gratis waardebepaling

We beginnen met een gratis waardebepaling van je woning, zodat je een realistisch beeld krijgt van de marktwaarde en verkoopmogelijkheden.

Professionele presentatie en fotografie

We zorgen voor een professionele advertentie van je woning op alle relevante platforms waaronder Funda en Pararius. We zorgen ervoor dat de woning wordt ingemeten. We vragen je om zelf een mooie advertentie tekst te schrijven en foto’s van de woning aan te leveren. Indien je dit niet wilt doen dan kunnen wij dit ook verzorgen, inclusief professionele fotografie om ervoor te zorgen dat je woning goed tot zijn recht komt.

Onderhandelingen en afhandeling

We begeleiden je bij de onderhandelingen met potentiële kopers en verzorgen de volledige afhandeling van het verkoopproces, inclusief het opstellen van de koopovereenkomst en de juridische afhandeling

Het verkopen van je huis zonder makelaar hoeft geen ingewikkeld proces te zijn. Met Rivolta Vastgoed aan je zijde kun je profiteren van professionele ondersteuning, juridische expertise en maatwerkoplossingen, zonder de hoge kosten en beperkingen van een traditionele makelaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je huis snel en efficiënt te verkopen, zonder gedoe!

Wij bieden een verkooppakket aan dat ervoor zorgt dat je als woningverkoper zoveel mogelijk zelf kunt doen en alle moeilijke en vervelende taken aan ons overlaat.  

De prijs van dit pakket bedraagt: 1750,- (inclusief btw). Wij vragen om een aanbetaling van 250,- (inclusief btw) voor de opstartkosten. 

Wij leveren in dit pakket de volgende diensten: 

  • Opname van de woning (inmeten woning conform NEN2580);

  • Prijsindicatie van de woning;

  • Uitgebreide verkoopinstructie; 

  • Plaatsing woning op onze website en andere woningplatformen (Funda en Pararius);

  • Marketingpakket (inclusief verkoopbord); 

  • Indien gewenst, onderhandelen wij over de prijs en de voorwaarden met de koper;

  • Juridisch advies met betrekking tot vastgoed (en personen- en familierecht);

  • Koopovereenkomst opstellen;

  • Begeleiding en doorverwijzing overdracht bij de notaris; 

  • Klantenservice (bieden van ondersteuning en hulp).

Bij dit pakket vragen wij van jou om het volgende te doen (en/of aan te leveren):

  • Zelf een verkooptekst te schrijven (voor Funda en onze website);

  • (Professionele) foto’s (en indien gewenst een video);

  • Zelf de bezichtingen regelen; 

  • Zelf de eindinspectie verrichten. 

Belangrijk om te weten!

Wij geven altijd advies over de koopprijs. Een taxatie is daarentegen bij de verkoop niet verplicht. Indien je een officiële taxatie wilt dan kunnen wij dit voor jou regelen. De kosten hiervoor bedragen € 600,-. 

Bij de verkoop is het verplicht om een energielabel te overhandigen. Indien je dit niet hebt, kunnen wij dit voor jou regelen. De kosten hiervoor bedragen gemiddeld € 300,-. Dit hangt af van de grootte van de woning. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Mocht je toch extra diensten willen afnemen, maar géén ander pakket willen dan kunnen wij tegen betaling extra diensten voor jou verrichten. Neem via deze link contact met ons op voor meer informatie, of bel ons 085-4000465 (ook via Whatsapp).

Contactformulier
#replace title#