Kies een pakket
Registreer jezelf
Aanbetaling

Op onze pagina (onze diensten) staan al onze diensten beschreven. We bieden diensten aan voor particulieren en voor bedrijven. Als je interesse hebt om van onze diensten gebruik te maken dan kun je via het contactformulier de dienst waar je interesse in hebt afnemen. We zullen dan een kennismakingsgesprek inplannen om het proces door te nemen, waarna wij zo snel mogelijk kunnen starten. 

Verschillende diensten met verschillende pakketten

Wij werken met verschillende pakketten. Ons uitgangspunt is: hoe meer hulp je wilt ontvangen des te hoger de prijs van het pakket is. Onze pakketten variëren namelijk van vrijwel alles zelf doen tot aan intensieve begeleiding waarbij wij alles voor jou uit handen nemen.

Aanbetaling

Bij onze pakketten die betrekking hebben op de aankoop, verkoop of verhuur van woningen of bedrijfspanden vragen wij jou om een aanbetaling te doen. Het overige gedeelte van de betaling zal plaatsvinden rondom de aankoop, verkoop of verhuur van de desbetreffende woning of bedrijfspand. Wij sturen jou per e-mail een factuur toe voor de aanbetaling. Na de aanbetaling zullen wij dezelfde of de volgende werkdag jouw aanvraag verwerken. 

Vragen

Wij vinden het belangrijk dat je voor het juiste pakket kiest. Je kunt vrijblijvend een adviesgesprek inplannen via deze pagina.
In dit gesprek adviseren wij jou niet alleen over welk pakket het beste bij jou past; wij beantwoorden al jouw vragen en nemen gedetailleerd door hoe wij werken.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Contactformulier
#replace title#